22.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Τέλος ο Γκαρθία από Φουενλαμπράδα

Παρελθόν αποτελεί ο Νέστορ “Τσε” Γκαρθία για την Φουενλαμπράδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν κατάφερε να συμφωνήσει στα οικονομικά με την ομάδα  όπως ανακοίνωσε ο Χοσέ Κιντάνα, πρόεδρος του Φουενλαμπράδα

 «Είναι προφανές ότι ο Νέστορ δε θα συνεχίσει στην ομάδα» , ανέφερε σχετικά ο Κιντάνα σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης. Ο Κιντάνα δήλωσε πως είχε κάνει πρόταση στον Γκαρθία για ανανέωση συμβολαίου τον περασμένο Νοέμβρη αλλά «οι προσδοκίες του στα οικονομικά ξεπερνούσαν κατά πολύ το μπάτζετ της ομάδας».

«Γνωρίζαμε πως ο Νέστορ ενδιαφερόταν να φύγει από την Ευρώπη, και εμείς θα του ανοίγαμε την πόρτα, άλλωστε τα χρήματα που θα κέρδιζε σε εμάς σε ένα χρόνο, θα τα έβγαζε μόλις σε 3 μήνες στη Βενεζουέλα. Ξέραμε πως αργά ή γρήγορα θα επιχειρούσε να πάει σε άλλη ομάδα με μεγαλύτερες αποδοχές».

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας ξεκαθάρισε ακόμα πως βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή και πως κοιτάνε τόσο ορισμένους ομοσπονδιακούς όσο και τεχνικούς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη Λατινική Αμερική.

«Κοιτάμε στην Αργεντινή, στο Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό, και έχουμε ακόμα κατά νου δυο τρεις ισπανούς τεχνικούς»

Ο Κιντάνα μίλησε ακόμα για τον Μάρκο Πόποβιτς και το μέλλον του στην Φουενλαμπράδα: «Πιστεύω ότι ο Μάρκο θα συνεχίσει στην ομάδα, εγώ συζήτησα μαζί  του μετά το τελευταίο παιχνίδι και μου είπε ότι έχει όρεξη να συνεχίσει τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμα και αν ήταν να συνεχίσει οπουδήποτε αλλού πέρα από την Κροατία θα το έκανε στη  Φουενλαμπράδα».

Αναφορικά με την υπόλοιπη ομάδα, ο Κιντάνα ξεκαθάρισε πως το συμβόλαιο πολλών παιχτών λήγει στο τέλος του χρόνου αυτό όμως « δε σημαίνει τίποτα».

«Ο Πάκο Κρουζ και ο Κριστιάν Εγιένγκα έχουν συμβόλαιο αλλά αν μας τους ζητήσει κάποια ομάδα είμαστε διαθέσιμοι να διαπραγματευτούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ