26.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος και τυπικά ο Χρυσικόπουλος από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αποτελεί από την Παρασκευή (23/8) ο Λίνος Χρυσικόπουλος με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιό τους.

Ο Κερκυραίος φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά» για πρώτη φορά το 2013, ενώ επέστρεψε το 2016 κι έπαιξε στο «παλατάκι» για τρεις σεζόν.

Τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου οδήγησαν τον 26χρονο φόργουορντ να καταθέσει προσφυγή για τα δεδουλευμένα του.

Από τη στιγμή όμως που οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λυθεί η συνεργασία τους, ο Χρυσικόπουλος χάρισε όλα τα δεδουλευμένα στην ομάδα και απέσυρε την προσφυγή του.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Λίνο Χρυσικόπουλο».

Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook με το ακόλουθο μήνυμα:

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο της αθλητικής μου ζωής έκλεισε σήμερα. Κρατάω τις πολλές όμορφες στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ -τον οποίο υπηρέτησα πίστα για 3 χρόνια- και την αγάπη που μου πρόσφερε όλος ο οργανισμός. Κέρδισα πολλά και σαν αθλητης και σαν ανθρωπος. Έδωσα ότι είχα και μπορούσα. Φεύγω με ήσυχη την συνείδηση μου και εύχομαι όλα τα παιδιά που θα φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ να νιώσουν την ίδια αγάπη και ζεστασιά από τους ανθρωπους του . Εις το επανιδείν».

Πλέον η επόμενη μέρα θέλει τον Χρυσικόπουλο να συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ η οποία περίμενε τις εξελίξεις με τον ΠΑΟΚ και δεν είχε αποκτήσει ξένο παίκτη για τη θέση του, μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Σάκοτα για τη Μούρθια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ