22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τέλος και με υπογραφή για Χαραλαμπόπουλο-Παναθηναϊκό

Η συμφωνία είχε γίνει, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και σήμερα το απόγευμα μπήκε και τυπικά το τέλος της κοινής τους πορείας. Παναθηναϊκός και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θα συνεχίσουν μαζί. Μετά από έξι χρόνια οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό των "πράσινων", με τους οποίους είχε συμφωνήσει το 2012 και σε ηλικία 15 χρονών. Κατέκτησε τον τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, πέντε Κύπελλα Ελλάδας, ήταν πρωταγωνιστής στους Παίδες και Έφηβους του "τριφυλλιού", αλλά στα 21 του μένει ελεύθερος να αναζητήσει, χωρίς δεσμεύσεις, το επόμενο "σπίτι" του.

Ο Χαραλαμπόπουλος δεν βρήκε το χώρο και το χρόνο που θα ήθελε, η τελευταία του χρονιά στον Παναθηναϊκό και η περσινή που δόθηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, τον βρήκε να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον οδήγησε στο χειρουγείο. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φτιάξει το ρόστερ του για την φετινή αγωνιστική περίοδο και θα συνεχίσει χωρίς τον υπολογίζει πλέον και τυπικά, ενώ και ο ίδιος καλείται να επιλέξει με σύνεση τον επόμενο προορισμό του, ώστε να βρεθεί σε μια ομάδα που του δώσει το χώρο που χρειάζεται για να εξελιχθεί και να γίνει αυτό που μπορεί. Αυτό που έχει δείξει με τις "μικρές" Εθνικές Ομάδες, στις οποίες κυριάρχησε πανευρωπαϊκά για τουλάχιστον μια πενταετία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ