19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τέλος από το Περιστέρι, στο ραντάρ της ΑΕΚ ο Γόντικας

Το πέρασμα του Κώστα Γόντικα από το Περιστέρι αποδείχθηκε σύντομο, καθώς η ομάδα των δυτικών αθηναϊκών προαστίων ανακοίνωσε τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας: 

"Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Κώστα Γόντικα. Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει τον 26χρονο σέντερ για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του".

Ο 26χρονος και ύψους 2,06μ. σέντερ πήγε πέρυσι στο Περιστέρι μετά από μία σεζόν στον Ήφαιστο και μέχρι να διακοπεί η σεζόν τον Μάρτιο είχε 3,2 πόντους και 1,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στους 18 αγώνες πρωταθλήματος, όπου συμμετείχε.

Πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι η ΑΕΚ! Η Ένωση χρειάζεται έναν σέντερ ακόμα με συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ (πίσω από τους Σλότερ και Μορέιρα) και εφόσον ο Δημήτρης Μαυροειδής αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που είναι και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Γόντικα στο ραντάρ του και δεν αποκλείεται να δώσει τελικά την έγκρισή του να αποκτηθεί, εφόσον δεν βρεθεί κάτι άλλο στην αγορά. Τώρα μάλιστα που είναι ελεύθερος ο παίκτης, η περίπτωσή του γίνεται πιο απλή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ