21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Τάκερ: «Κανείς δεν έδωσε την πραγματική διάσταση όσων έγιναν»

Τα πράγματα στη θέση τους προσπάθησε να βάλει ο Πι Τζέι Τάκερ αναφορικά με το πρόσφατο φιλικό της Εθνικής ΗΠΑ με ομάδα επίλεκτων Αμερικανών.

Η «αστερόεσσα», που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα, έχασε στο ένα δεκάλεπτο με 36-17 από τους παίκτες του Τζεφ Βαν Γκάντι, γεγονός που προβλημάτισε ιδιαίτερα τους Αμερικανούς δημοσιογράφους. Ο 34χρονος φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς, όμως, δήλωσε πως κανένας δεν απέδωσε την πλήρη εικόνα όλων όσων έγιναν στο Λος Άντζελες.

«Κανείς δεν έδωσε την πραγματική διάσταση όσων έγιναν. Απλώς είδαν το σκορ και είπαν ότι χάσαμε. Παίξαμε απλά δύο μικρές περιόδους, αφού είχαμε παίξει ήδη δύο ώρες. Δεν παίζαμε κανονικό παιχνίδι. Ήταν απλώς δύο περίοδοι προπόνησης και τίποτε άλλο. Εμείς ήρθαμε στην προπόνηση και δεν είπαμε τίποτα για αυτό», εξήγησε φανερά εκνευρισμένος ο Πι Τζέι Τάκερ, που μαζί με τους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν τις ικανότητές τους στο φιλικό με την Ισπανία (17/08, 05.00) στο Άναχαϊμ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ