27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σύσκεψη ασφαλείας για το Φάιναλ Φορ (pics)

Τα μέτρα ασφαλείας του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, έθεσαν επί τάπητος οι διοργανωτές.

Ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ έλαβε χώρα τη Δευτέρα (23/04) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων σύσκεψη για τους κανόνες ασφαλείας και τάξης που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα λάβουν χώρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στις αρχές Μαΐου (04-06/04), με τη συμμετοχή της «Ένωσης», της Μούρθια, της Μονακό και της Λούντβιγκσμπουργκ.

Η ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/04) με πρωτοβουλία της ΑΕΚ Β.C., στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, σύσκεψη των Μέτρων Ασφαλείας και Τάξης εν όψει του F4 του Basketball Champions League. Στη συνάντηση πήραν μέρος οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ, Δημήτρης Βαλασιάδης, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών, που εμπλέκονται με το ΟΑΚΑ κι από πλευράς ΑΕΚ, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Ευάγγελος Χριστακόπουλος, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Αγώνα, Hλίας Μπόβαλης, ο Τιμ Μάνατζερ Γεώργιος Χήνας, ο ασίσταντ μάνατζερ Ηλίας Κέκος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Γεώργιος Νικολάου. Λεπτομέρειες σχετικά με τις αποφάσεις θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ