23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σύντομα στην αγορά τα νέα παπούτσια του Γιάννη! (pics)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από πρωταγωνιστής εντός παρκέ, ξέρει να τραβάει τα βλέμματα και για εξωαγωνιστικούς λόγους και αυτή τη φορά για τη σειρά παπουτσιών που έχουν τη δική του υπογραφή, καθώς αναμένεται σύντομα να βγει στην αγορά το νέο του ζευγάρι.

Ο περσινός ΜVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ το προηγούμενο καλοκαίρι έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος αθλητής του μπάσκετ στην ιστορία που «λανσάρει» δικά του παπούτσια και στην προκειμένη περίπτωση η συνεργασία με την Nike απογείωσαν τις πωλήσεις του «Ζoom Freak».

Σε αυτή την επιτυχία θέλουν να στηριχθούν και πάλι οι δύο πλευρές και γι' αυτό το λόγο αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμα στην αγορά τα «Ζοοm Freak 2» όπου πολύ πιθανόν να αναγράφονται στο πίσω μέρος των παπουτσιών τα ονόματα των γονιών του, Βερόνικα και Τσαρλς.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία της κυκλοφορίας τους , καθώς η έξαρση της πανδημίας έχει «φρενάρει» όλες τις εμπορικές δραστηριότητες παγκοσμίως.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‼️First Look at the @giannis_an34 signature Nike Zoom Freak 2, featuring “Charles & Veronica” on the sole and “Greek” and “Freak” on back of each shoe.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jean Carlos (@solebyjc) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ