26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: Ο Ολυμπιακός μπορεί σε οποιαδήποτε έδρα

Σίγουρα δεν πέρασε την γιορτή του όπως θα ήθελε. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Ολυμπιακό να χάνει στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ και να γνωρίζει την 3η ήττα σε 11 αγωνιστικές στην stoiximan.gr Basket League. Για τον προπονητή των "ερυθρόλευκων" που έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, υπήρχαν λόγοι, αλλά φρόντισε με τον τρόπο του να διαδηλώσει την πίστη του και στην ομάδα του.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, το ήθελε πιο πολύ το ματς και ήταν καλύτερος. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και γενικά κάθε φορά που προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι στο γήπεδο δεν πετύχαινε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και ενέργειας».

Σε ότι αφορά την έλλειψη ενέργειας που έδειξε η ομάδα του, τόνισε: «Παίξαμε Παρασκευή βράδυ και σήμερα το απόγευμα. Οι συνθήκες προετοιμασίας γι’ αυτόν τον αγώνα δεν είναι ίδιες. Μια ομάδα έχει μια μέρα να προετοιμαστεί και η άλλη δεν είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν είναι το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ το ήθελε πιο πολύ και φάνηκε στο γήπεδο».

Ενώ για τις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα υπογράμμισε: "Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, δεν έχει σημασία. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αν χάθηκε ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα».

Όταν ρωτήθηκε αν φταίνε οι διαδοχικοί αγώνες ή οι τραυματισμοί η απάντησή του ήταν λακωνική: «Όλα μαζί". Ενώ παραδέχθηκε απαντώντας σε άλλη ερώτηση για το αν υπήρχε εκνευρισμός στην ομάδα του: «Όταν κάτι δεν πάει καλά δεν μπορείς να είσαι ήρεμος όταν δεν σου βγαίνουν οι φάσεις, τα μαρκαρίσματα. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες».

Ενώ τέλος, σε ερώτηση για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ τόνισε: 'Έχει ισχυρό σύνολο, παλεύει όλα τα παιχνίδια και μπράβο του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ