26.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Η ομάδα ξαναβρίσκει τη χημεία της”

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα Πάτρας με 108-71 στο πρώτο αγώνα των ημιτελικών των play-offs της Stoiximan.gr Basket League. Συγκεκριμένα ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" δήλωσε:

 "Δεν έχω να πω πολλά. Μπήκαμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι, κάναμε αυτό που έπρεπε και είχαμε διάρκεια. Ήταν σίγουρα ένα καλό παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό ότι είδαμε να επιστρέφει όλο το διαθέσιμο ρόστερ . Το ζητούμενο τώρα είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια και να βρούνε ρυθμό τα παιδιά που έλειπαν τόσο καιρό λόγω τραυματισμών. Η ομάδα έχει περιθώρια να βελτιωθεί, να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να επαναφέρει  τη χημεία της. Αυτός είναι και ο στόχος μας από εδώ και πέρα."

Στην ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η πρώτη αναμέτρηση με την Κύμη λειτούργησε ως καμπανάκι, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Δεν ξέρω αν ήταν καμπανάκι, σημασία έχει ότι η ομάδα προσπαθεί. Και με την Κύμη προσπάθησε. Μέχρι το 18' ήταν πολύ εμφατική. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και προπονούμαστε όλοι μαζί, θα ανεβαίνουμε. Όλοι οι παίχτες προσπαθούν γι’ αυτό,όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας."

Όταν ρωτήθηκε για το ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και για το εάν θεωρεί ότι η ομάδα έχει αρχίσει να συνέρχεται ψυχολογικά μετά την Ευρωλίγκα, ο  Σφαιρόπουλος απάντησε: " Όταν στο τελευταίο διάστημα είχαμε τόσους τραυματισμούς, δεν μπορούσαμε να έχουμε και αγωνιστικό ρυθμό. Τώρα που μπορούμε να προπονηθούμε όλοι μαζί , σίγουρα θα έχουμε καλύτερα ποσοστά και σίγουρα θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ