21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Εχουμε τον καλύτερο στρατό”!

"Παθιασμένος" με την ομάδα του εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας πριν από λίγο στην media day του Ολυμπιακού, πριν από την αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη και το final four της Ευρωλίγκας.

«Ετοιμαζόμαστε όλη την σεζόν για αυτά τα παιχνίδια. Δεν περιμέναμε αυτή την περίοδο για να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο. Ο Ολυμπιακός είναι σαν έναν μαθητή που διαβάζει όλη τη χρονιά, στο τέλος χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα για να δώσει», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού που μίλησε ακόμα:

Για το γεγονός ότι την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στην Πόλη, είχε αντίπαλο τον Βασίλη Σπανούλη: «Χαίρομαι που τον έχω παίκτη μου όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, ώρα να κάνουμε το τελικό σπριντ».

Για την απουσία του Λοτζέσκι, που είναι o μόνος ξένος που έχει εμπειρία από Final Four: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει ποιότητα και παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Έχουμε δυνατό σύνολο, πρέπει να ετοιμαστούμε πνευματικά και τα παιδιά που έχουν την εμπειρία συμβουλεύουν τους νεότερους. Όσον αφορά την τακτική, πρέπει να κάνουμε καλά ότι δουλέψαμε μέσα στην χρονιά. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν  τα παιδιά, είναι ότι θα παίξουμε ένα ματς σαν όλα τα άλλα, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για Final Four».

Για την διαφορά των μπάτζετ και αν πρέπει να εφαρμοστεί ένα είδος salary cap: «Πριν πάμε στο πόλεμο, δεν κοιτάμε τα πολεμοφόδια του αντιπάλου, εδώ έχουμε τον καλύτερο στρατό. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω τα μπάτζετ, τρεις μέρες πριν παίξουμε. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ».

Photo credits: Eurokinissi

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ