23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Είμαι πολύ περήφανος για τον Αβντίγια»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ (18/11,19:30) αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην παίκτη του, Ντένι Αβντίγια, ο οποίος ετοιμάζεται για το ΝΒΑ.

Έχουν απομείνει λίγα 24ωρα πριν το φετινό draft με ολόκληρη την χώρα του Ισραήλ να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις πριν πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής νέων παικτών, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναμένεται να επιλεχθεί ψηλά είναι ένα δικό τους παιδί.

Ο λόγος για τον Ντένι Αβντίγια, ο οποίος από μικρή ηλικία βρέθηκε στις ακαδημίες της Μακάμπι και «ανδρώθηκε» υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Όπως είναι φυσικό ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον νεαρό παίκτη και τον χαρακτήρισε ήδη παίκτη του ΝΒΑ ενώ δεν θέλησε να δώσει τη δική του πρόβλεψη για το ποια ομάδα θα τον επιλέξει.

«Ο Ντένι είναι προϊόν της Μακάμπι και είμαστε πολύ περήφανοι γι 'αυτόν και είναι ένας παίκτης που αγαπά ο καθένας από την ομάδα, είτε πρόκειται για παίκτες, προπονητές, διαχειριστές, ιδιοκτήτες και θαυμαστές. Όλη η χώρα είναι με τον Ντένι. Του ευχόμαστε καλή τύχη και ξέρουμε ότι θα πετύχει, καθώς τον γνωρίζουμε 7-8 χρόνια. Την περασμένη σεζόν είχε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και η Μακάμπι τον βελτίωσε. Η Μακάμπι συνεργάζεται με τους νέους από την ακαδημία και παράγει παίκτες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται στο draft φέτος» ενώ συνέχισε:

«Πιστεύω ότι ο Ντένι έχει μεγάλες δυνατότητες στο NBA και είναι ήδη παίκτης του NBA. Δεν ξέρω ποια ομάδα θα τον επιλέξει καθώς υπάρχουν φήμες και δεν θέλω να εμπλακώ ποια συγκεκριμένη ομάδα θα τον επιλέξει. Το μόνο που θέλω για το καλό του είναι να πάει σε μια ομάδα που πιστεύει σε αυτόν και μια ομάδα όπου θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο γήπεδο και να δείξει τι μπορεί να κάνει, επειδή ο Ντένι μπορεί να κάνει υπέροχα πράγματα. Όλοι μας είμαστε περήφανοι για αυτόν και θα τον ακολουθήσουμε και θα παρακολουθούμε την πρόοδό του στο NBA από εδώ και στο εξής. Θα είμαστε πάντα πολύ περήφανοι γι 'αυτόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ