26.7 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί”

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Final Four της Ευρωλίγκας από την Ζαλγκίρις Κάουνας με τη μία ήττα στο ΣΕΦ και τις δύο στη Λιθουανία. Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Γιάννης Σφαιρόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλό του ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα των τραυματισμών.

"Συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις. Έπαιξε καλύτερα σε όλη τη σειρά. Η απώλεια του πλεονεκτήματος ήταν κάτι σημαντικό. Χάσαμε αυτό για το οποίο προσπαθούσαμε όλη τη χρονιά. Προσπαθήσαμε, εδώ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Δεν είναι δικαιολογία. Αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Μία εβδομάδα, είχαμε δύο αγώνες πρωταθλήματος, τα οποία θα έπρεπε να μας προετοιμάσουν, αλλά λόγω απουσιών, δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε όπως θα θέλεμα για τα play offs. 

Είχαμε στο πρώτο παιχνίδι τους τραυματισμούς των Μιλουτίνοφ και Μπόγρη. Αυτό αποδιοργάνωσε την χημεία μας και τους ρόλους μας και φυσικά δεν ήμασταν σε φόρμα, μετά από όλα αυτά. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου κι ειδικά από αυτούς που ήταν τραυματίες και έπαιξαν με την θέλησή τους και με ενέσεις. Θυσιάστηκαν για την ομάδα. Το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν είναι τα playoffs, πρέπει να είσαι έτοιμος να έχεις τύχη, Εμείς δεν ήμασταν τυχεροί, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και όλο αυτό μας επηρέασε.

Είχαμε πιθανότητες για νίκη στον πρώτο αγώνα, αλλά οι τραυματισμοί δεν μας επέτρεψαν να παλέψουμε. Η Ζαλγκίρις έπαιξε καλύτερα, αξίζει την πρόκριση. Έπαιξε καλά όλη τη σεζόν. Της εύχομαι καλή επιτυχία!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ