20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφίγγει τα δόντια ο Μαργαρίτης

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες, για να αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο, θέλει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται από την Πέμπτη (16/11) στην Κρήτη, αλλά ο 34χρονος φόργουορντ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και υποβλήθηκε σε συμπληρωματικές εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στην Κλαϊπέντα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νεπτούνας για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου» απέκλεισε το ενδεχόμενο κατάγματος στον αντίχειρα του αριστερού χεριού κι έτσι ο αρχηγός, που ξεκίνησε αμέσως θεραπεία, εξέφρασε την επιθυμία του να αναχωρήσει το βράδυ (17/11) για την Κρήτη, εν όψει του σαββατιάτικου (18/11, 16.15) ματς με το Ρέθυμνο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Εφόσον η κατάστασή του παρουσιάσει βελτίωση, όπως πιστεύει, θέλει να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο «Μελίνα Μερκούρη» από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος πάντως -σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ- έχει τον τελευταίο λόγο.

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης «τρέχει», παράλληλα, να προλάβει και τους πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος τον κάλεσε στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών, στη θέση του Μάικ Μπράμος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ