26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχίζουν στα πράσινα Καλάθης και Παππάς

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Παναθηναϊκού καθώς δύο από τα αγαπημένα τους παιδιά, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα τους. Τα πράσινα λοιπόν θα συνεχίσουν να φοράνε για τα επόμενα χρόνια τόσο ο Νικ Καλάθης όσο και ο Νίκος Παππάς! Οι δυσκολίες αποδείχτηκαν μεγάλες και οι δύο υποθέσεις έφτασαν -άλλη λιγότερο, άλλη περισσότερο- στο σημείο να “ναυαγήσουν” όμως οι δύο διεθνείς γκαρντ τελικά συμφώνησαν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Ο Καλάθης που έχει περάσει ήδη έξι χρόνια -σε δύο θητείες- στο ΟΑΚΑ και μετά την κατά γενική ομολογία καλύτερη σεζόν της καριέρας του, θα βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

 

Ο Παππάς από την πλευρά του, που βρίσκεται στην ομάδα από το 2013, παρότι δεν τα βρήκε σε πρώτη φάση με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού”, κατέληξε επίσης σε συμφωνία αποδεχόμενος τελικά την πρόταση τους.

 

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός κλείνει δύο πολύ σημαντικές εκκρεμότητες και προχωράει στις επόμενες κινήσεις του ενόψει της νέας σεζόν.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ