21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχάρη «αιώνιους» και ΑΕΚ ο ΕΣΑΚΕ

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει την πορεία της στα ευρωπαϊκά παρκέ, με την εξασφάλιση της πρόκρισής του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα δώσει το βράδυ της Παρασκευής (05/04, 21.30) στο ΣΕΦ τον τελευταίο φετινό αγώνα του, απέναντι στην Νταρουσάφακα, ενώ η ΑΕΚ έφθασε μέχρι τους «8» του Basketball Champions League, αλλά αποκλείστηκε από την Μπάμπεργκ. Ο ΕΣΑΚΕ, με ανακοίνωσή του, συνεχάρη τους «πρασίνους» για την επιτυχία της πρόκρισής τους στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, όπως και τους «ερυθρολεύκους» και την «Ένωση» για την προσπάθειά τους, ασχέτως αποτελέσματος.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την πρόκριση της στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και της εύχονται καλή επιτυχία στους αγώνες με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν, επίσης, τις ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ για την προσπάθεια τους στην Ευρωλίγκα και στο Basketball Champions League αντίστοιχα».

Θυμίζουμε πως άλλες τέσσερις ομάδες συμμετείχαν φέτος στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας Πατρών έφθασαν μέχρι τη φάση των «16» του BCL, ο Άρης έπαιξε στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης κι εν συνεχεία στο FIBA Europe Cup, ενώ το Λαύριο συμμετείχε στα προκριματικά του FEC, χωρίς να μπορέσει να περάσει στους ομίλους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ