26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Συναγερμός» για το κύπελλο στον Προμηθέα

Οι προκλήσεις δεν σταματούν φέτος για τον Προμηθέα, κάτι που αναμενόταν από την ώρα που οριστικοποιήθηκε και η συμμετοχή στο Eurocup ανεβάζοντας τον πήχη δυσκολίας της αγωνιστικής του αποστολής.

Μπορεί οι Πατρινοί να έχουν απόψε τον εντός έδρας αγώνα με την Μακάμπι Ρισόν θέλοντας να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους ευρωπαϊκή πορεία, να παραμείνουν πρωτοπόροι στον όμιλο και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την πρόκριση, όμως στο μυαλό τους είναι και ο μεγάλος εντός έδρας αγώνας κυπέλλου της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ βλέπουν τεράστιο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου και θεωρούν δεδομένη την εικόνα του κατάμεστους «Δ. Τόφαλος» την Κυριακή και την δημιουργία για άλλη μια φορά της πολύ όμορφης ατμόσφαιρας που επικρατεί στους εντός έδρας αγώνες.

Με ενδιαφέρον περιμένουν δε και την ανακοίνωση των διαιτητών που θα διευθύνουν αυτό το μεγάλο παιχνίδι, την οποία περίμεναν από χθες που βγήκαν και οι διαιτητές των εθνικών κατηγοριών. Θεωρούν ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με την προσπάθεια εύρεσης του καλύτερου δυνατού σχήματος για ένα τέτοιο ματς. Παρά την πάγια απουσία του Σχινά που δεν ορίζεται στα ματς του Παναθηναϊκού και λογικά του Μάνου για τον οποίο είναι πάγια τα παράπονα του Προμηθέα και εκτιμούν ότι δεν θα οριστεί σε ένα τέτοιο ματς, περιμένουν μια «διεθνή» τριπλέτα που θα εγγυάται την απρόσκοπτη εξέλιξη αυτού του σημαντικού αγώνα, μεταξύ των φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ