23.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Συνέχεια με BCL και Eurocup

Ο Προμηθέας πάλεψε τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και μας έστειλε στο ταμείο. Αντίθετα η Φενέρ δεν ήταν ξανά πειστική και δεν κάλυψε το χάντικαπ κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Σήμερα (6/11) το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις για το Basketball Champions League και το Eurocup.

Στην πρώτη διοργάνωση, η Μπάμπεργκ είναι αποκαρδιωτική τον τελευταίο καιρό, αλλά θα έχει την ευκαιρία να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της, με νίκη στην έδρα της επί της κάκιστης Αντβέρπ. Θα ρισκάρουμε με το «διπλό» σ' έναν αγώνα για τον όμιλο της ΑΕΚ. Στο ίδιο σημείο θα ποντάρουμε και στην αναμέτρηση μεταξύ της Βόννης και της Βενέτσια, για το γκρουπ του ΠΑΟΚ. Η παρέα του Μάικ Μπράμος εφόσον εμφανιστεί σοβαρή δεν θα συναντήσει δυσκολίες απέναντι στους Γερμανούς με τα πολλά σκαμπανεβάσματα.

Στο Eurocup, η Τουρκ Τέλεκομ θα υποδεχτεί τη Ζενίτ. Οι Τούρκοι δίνονται αουτσάιντερ και η τιμή της νίκης τους κρίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για να την αγνοήσουμε. Το δεύτερό μας σημείο αφορά τον άσο της Βιλερμπάν κόντρα στη Βαλένθια. Το «Αστρομπάλ» είναι μία πολύ δυνατή έδρα και οι «πράσινοι» αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι επιλογές μας

Δυάδα

Αντβέρπ - Μπάμπεργκ    1     1,88

Βόννη - Βενέτσια     2      1,62

Δυάδα

Τουρκ Τέλεκομ - Ζενίτ    1     2,17

Βιλερμπάν - Βαλένθια    1     1,67



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ