20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συμφώνησε και με Κολλιαδήμα η Ολύμπια Λάρισας

Στην ενίσχυση της περιφέρειάς της προχώρησε η Ολύμπια Λάρισας, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της την Ελευθερία Κολλιαδήμα.

Η νεαρή γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι στον Απόλλωνα Καρδίτσας και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει με την Ολύμπια Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η ανακοίνωση: «Σε συμφωνία με την Ελευθερία Κολλιαδήμα ήρθε ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας. Η Ελευθερία έχει ύψος 1.78, αγωνίζεται ως guard και αναμένεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Γ.Σ. Κορωπίου, όπου και αγωνίστηκε από πολύ νωρίς στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου.

Το 2014-15 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Κορασίδων. Τις δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν 2015-16 και 2016-17 μεταγράφηκε στον Αθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Κορασίδων. Ταυτόχρονα από το 2013 έως το 2016 ήταν μέλος της Μικτής ΕΣΚΑ, της οποίας υπήρξε και αρχηγός, ενώ έχει συμμετάσχει σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων (Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων).

Τις σεζόν 2017-18 και 2018-19 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Κρόνου Γέρακα στα τμήματα Νεανίδων και Γυναικών. Μετά την εισαγωγή της στο Π.Θ. αγωνίστηκε με την ομάδα του Α.Ο. Απόλλων Καρδίτσας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ και ήταν στην 1η δεκάδα του πίνακα των σκόρερ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ