24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκινεί στην αποχώρηση του ο Βούλγαρης

Ο Νίκος Βούλγαρης το είχε αποφασίσει, και είχε ξεκαθαρίσει μέσα του ότι η τελευταία σεζόν, ως αθλητής με τον Πανελευσινιακό, θα ήταν η τελευταία του.

Μετά από 23 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ένας παίκτης υπόδειγμα αποφάσισε να κρεμάσει την φανέλα του, ευχαριστώντας όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, με το Παγκράτι να έχει την μερίδα του λέοντος. Πλέον, και αυτός, στρέφεται στην προπονητική του καριέρα, με τα πρώτα δείγματα στις υποδομές του Ιωνικού Νικαίας να είναι εξαιρετικά :

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Γ. Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΑΜΙΛΛΑ-ΚΑΔΜΟΣ Θ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ- ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ- ΑΟ ΠΟΡΦΥΡΑΣ- ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ- ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
23 Χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Η παράσταση στις Εθνικές Κατηγορίες έλαβε τέλος. Πολλές χαρές,περισσότερες λύπες. Ολα χρήσιμα. Θέλω να ευχαριστήσω παράγοντες και φιλάθλους που όλα αυτά τα χρόνια άλλες φορές θετικά και άλλες φορές αρνητικά με έκριναν και γινομουν καλύτερος. Όλους τους συλλόγους που έκαναν την ζωή μου καλύτερη. Όλους τους προπονητές μου που με έκαναν καλύτερο παίκτη. Περισσότερο όμως τον Alex Daglas που με έκανε και καλύτερο άνθρωπο. Και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου που με τις καλές και τις κακές μας στιγμές πάντα παλεύαμε για τον ίδιο σκοπό. Να κερδίσουμε. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Αλλά περισσότερο από όλους την οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα και να είναι πάντα καλά.
Το μπάσκετ για μένα συνεχίζεται. Από άλλο πόστο βέβαια. Αλλά πάντα με γνώμονα την αγάπη για την μπάλα με τα σπυριά. Συγνώμη αν κούρασα.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ