22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συγκίνηση για την αποχώρηση του Ρώη στην Δάφνη Δαφνίου (pic)

Παρελθόν αποτελεί μετά από τρία χρόνια επιτυχιών από την Δάφνη Δαφνίου ο Βαγγέλης Ρώης, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησε από την ομάδα του Χαϊδαρίου.

Ο Ρώης ξεκίνησε από την Δάφνη, και στα 19 του χρόνια αποχώρησε για να αγωνιστεί κατά σειρά σε Παγκράτι, Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω και Νέα Πέραμο, πριν επιστρέψει στο «Χρ.Αγγουράκης» όταν η ομάδα βρισκόταν στην Β' ΕΣΚΑ. Κατάφερε να γίνει αρχηγός, και να κερδίσει τρεις συνεχόμενες ανόδους.

Πλέον, και μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αποχώρησε από την ομάδα, με τον γενικό αρχηγός της ομάδας, Μάκη Σοφρωνιάδη, να τον αποχαιρετά με συγκίνηση και μέσω της προσωπικής του σελίδας, ενώ μέσω του basketa.gr τόνισε: «Τον ευχαριστώ, και σαν νεότερος στη ομάδα θέλω να τονίσω ότι η συμπεριφορά του ήταν ότι καλύτερο έχω γνωρίσει. .Διαχειρίστηκε όλα τα θέματα σαν πραγματικός αρχηγός» ενώ στην προσωπική του σελίδα ανέφερε: «Η λέξη ευχαριστώ είναι λίγη και απλά μια τυπική φράση για σένα Βαγγέλη Ρώη. Σε πολλά θέματα έδειξε το τι σημαίνει αρχηγός. Τώρα τις Πέμπτες θα σε χαζεύουμε όλοι μας.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ