21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Στρέλνιεκς: «Να βρούμε κι άλλους τρόπους στην επίθεση»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ξεκίνησε την αναφορά στον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού, τον αυριανό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, από τον προηγούμενο: Αυτόν με την Μπασκόνια που συνοδεύτηκε από βαριά ήττα για τους «ερυθρόλευκους».

«Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα και πρέπει να αντιδράσουμε και να ανακάμψουμε. Να δείξουμε στους εαυτούς μας πως δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε εκεί. Να γίνει μάθημα και να βελτιώσουμε εμείς τους εαυτούς μας».

Ο Λετονός γκαρντ ρωτήθηκε και για την δική του κατάσταση, επιστρέφοντας μετά από έναν τραυματισμό: «Δεν ήταν κάτι σοβαρό ο τραυματισμός μου. Απλά οι μύες μου κουράστηκαν λίγο. Ήταν λίγο μεγάλη η χρονιά και με την Εθνική Ομάδα το καλοκαίρι, αλλά τώρα νιώθω καλά. Δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε».

Είναι και ένας από τους πλέον… αρμόδιους για να μιλήσουν για τα χαμένα σουτ του Ολυμπιακού στη Βιτόρια απέναντι στην Μπασκόνια: «Είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε. Το άλλο που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι να βρούμε διαφορετικούς τρόπους να σκοράρουμε: Να πάμε προς το καλάθι, να δημιουργήσουμε περισσότερο, να μπούμε πιο επιθετικά για ένα λέι απ, να πάμε στις βολές… Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί».

Όσο για το γεγονός πως η λίστα με τους τραυματίες μειώνεται… «Πάντα είναι καλύτερα όταν όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ακόμη περιμένουμε δύο παίκτες: Τον Αγραβάνη που θα αργήσει και τον Τιλί που επιστρέφει πιο γρήγορα. Έχει ήδη επιστρέψει και ο αρχηγός, οπότε θα πρέπει να βάλουμε τα μικρά πράγματα στη θέση τους, και να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε να είμαστε μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ