25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο BCL η Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Φαίνεται πως το αφήγημα του Τζόρντι Μπερτομέου σχετικά με τη δομή που πρέπει να έχουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει αρχίσει να μην πείθει. Διότι αυξάνονται σταδιακά οι ομάδες που του γυρίζουν την πλάτη. Μετά τις ελληνικές ομάδες (πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού φυσικά), οι οποίες έριξαν... πόρτα στο Eurocup, ήρθε η σειρά και μιας ομάδας από το Ισραήλ για να κάνει κάτι τέτοιο.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία αγωνιζόταν σταθερά τα τελευταία χρόνια στο Eurocup, ανακοίνωσε επισήμως πως του χρόνου θα πάρει μέρος στο Basketball Champions League. Η συγκεκριμένη ομάδα, πάντως, έχει ένα λόγο παραπάνω για να είναι δυσαρεστημένη με τον Μπερτομέου, καθώς όλα αυτά τα χρόνια τον παρακαλούσε να ανοίξει μία ακόμα θέση για το Ισραήλ στην Ευρωλίγκα, ώστε να μπορέσει να χωρέσει. Έκανε μάλιστα και σημαντικές επενδύσεις φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο και σύγχρονο γήπεδο και φέρνοντας μέχρι και τον Αμαρέ Στουνταμάιρ από το ΝΒΑ, αλλά δεν έπεισε το επιτελείο της Βαρκελώνης.

Φέτος, λοιπόν, επιλέγει το BCL, καθώς διαπίστωσε ότι και τα έσοδα που μπορεί να έχει είναι περισσότερα απ' όσα θα είχε αν έμενε στο Eurocup.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ