24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο Στάνφορντ η Ελενα Μποσγανά!

Το μήλο έχει πέσει για τα καλά κάτω από την μηλιά και το μέλλον προβλέπεται πολύ λαμπρό για την Ελενα Μποσγανά. Η 17χρονη διεθνής, από τις μικρότερες σε ηλικίες που έφτασαν ποτέ μέχρι την ΕΘνική γυναικών, αθλήτρια του Κρόνου Αγίου Δημητρίου εξασφάλισε την υποτροφία της για το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ένα από τα κορυφαία στις ΗΠΑ τόσο στο ακαδημαϊκό όσο και στο αθλητικό του πρόγγραμμα.

Η κόρη του Γιώργου Μποσγανά και της Λίζας Ποδρομίδου, αμφότεροι οι γονείς με το δικό τους πετυχημένο πέρασμα από τα γήπεδα του μπάσκετ, θα μείνει και φέτος στην Ελλάδα και τον Κρόνο για να ολοκληρώσει την φοίτησή της και στην συνέχεια θα πάει στις ΗΠΑ για το επόμενο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreams do come true! I am so excited to announce that I’ve committed to Stanford University?❤️?!!! A huge thank you to everyone who was next to me and helped me throughout this process! I’d also like to thank coach Tara, Kate, Katy, and Britney for believing in me! I can’t wait to be a Cardinal?. #GoStanford

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Bosgana (@elena_bosgana) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ