21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Λονδίνο τα αδέλφια Λαβρίνοβιτς

Τα αδέρφια Λαβρίνοβιτς… πρόλαβαν την Ευρωλίγκα. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου ετοιμάζεται να κάνει νέο άνοιγμα στο Λονδίνο, εκεί όπου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξουν ο Ντάριους και ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, φέρνοντας λίγη από τη λάμψη της.

Νέα σελίδα στην καριέρα τους θα γυρίσουν οι δίδυμοι Λιθουανοί, οι οποίοι συμφώνησαν να ενισχύσουν τους Λόντον Σίτι Ρόαγιαλς στο βρετανικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίζονται ομάδες από την Αγγλία και τη Σκωτία. Οι Λονδρέζοι εδρεύουν στο Κρίσταλ Πάλας και ιδρύθηκαν μόλις το 2018, αλλά κατάφεραν πέρυσι να φθάσουν μέχρι την τελική φάση, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση με δεκαοκτώ νίκες και δεκαπέντε ήττες. Παράλληλα, κέρδισαν το Κύπελλο BBL, επικρατώντας στον τελικό των συμπολιτών τους, Λόντον Λάιονς.

Πέρυσι οι Ντάριους και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς ήταν συμπαίκτες στην Πριενάι, με τον πρώτο να έχει κατά μέσο όρο 12,6π. και 4,5 ριμπάουντ σε 22.8’ και το δεύτερο 5,7π. και 2,2 ριμπάουντ σε 12’. Αγωνίζονται μαζί από τη διετία 2016-2018, οπότε αμφότεροι φόρεσαν τη φανέλα της Λιετκαμπέλις, ενώ το ίδιο είχαν κάνει και τη σεζόν 2012-2013 στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Υπήρξαν, φυσικά, συμπαίκτες και στην Εθνική Λιθουανίας.

Με την παρουσία τους στους Λόντον Σίτι Ρόαγιαλς αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, η οποία θέλει την καινούρια αγωνιστική περίοδο να κάνει το βήμα παραπάνω, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τροπαίου.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ