21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο… δρόμο ο ΠΑΟΚ (pics)

Πριν προλάβει καλά καλά να ξεκουραστεί από τον κυριακάτικο (16/12) αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για τη Γερμανία.

Οι Θεσσαλονικείς δεν στέκονται άλλο στην ήττα τους από τους «πρασίνους» για την 9η αγωνιστική της Basket League, στο «PAOK Sports Arena». Το πρωί της Δευτέρας (17/12) ξεκίνησε το ταξίδι τους για τη Βόννη, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησής τους με την Τέλεκομ (18/12, 21.00) για το Basketball Champions League, κι εκεί στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του «πέταξαν» από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Ντίσελντορφ κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στη Βόννη. Αφού πάρουν κάποιες «ανάσες», θα βρεθούν το απόγευμα (20.30) στο «Telekom Dome» για προπόνηση. Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ξανά στη διάθεσή τους τον αρχηγό τους, Βαγγέλη Μαργαρίτη, με την αποστολή να αποτελείται από τους Τζαμάλ Τζόουνς, Γιανίκ Μορέιρα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Αντώνη Κόνιαρη, Γιάννη Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Απόλλωνα Τσόχλα, Θοδωρή Ζάρα, Ουίλ Χάτσερ, Ντάριους Γκάρετ και Φιλ Γκος.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ