14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στους Ουίζαρντς ο Ουέστμπρουκ, «ρουκέτα» ο Ουόλ (vids)

Έσκασε η… βόμβα στο ΝΒΑ, με τους Χιούστον Ρόκετς και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς να προχωρούν σε συμφωνία για την ανταλλαγή του Ράσελ Ουέστμπρουκ και του Τζον Ουόλ.

Αμφότεροι οι παίκτες είχαν ζητήσει ανταλλαγή από την ομάδα τους. O 32άχρονος γκαρντ είχε πέρυσι με τις «ρουκέτες» κατά μέσο όρο 27,2π., 7,9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 35.4’ σε 57 ματς κανονικής περιόδου και 19π., 7,4 ριμπάουντ, 4,4 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 31.7’ σε εφτά αναμετρήσεις πλέι οφ. Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ σε ομάδα της Ανατολής, αλλά θα συναντήσει ξανά τον κόουτς Σκοτ Μπρουκς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πριν από εφτά χρόνια στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

https://www.youtube.com/watch?v=6cNoXmz9TQE

Ο 30χρονος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από διαδοχικούς τραυματισμούς κι έπαιξε πέρυσι με τους «πρωτευουσιάνους» σε 32 παιχνίδια κανονικής περιόδου, με μ.ό. 20,7π., 3,6 ριμπάουντ, 8,7 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 34’. Στο Χιούστον ελπίζουν να «δέσει» άμεσα με τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος επίσης φαίνεται πως ζήτησε ανταλλαγή, αλλά στον οργανισμό θεωρούν πως θα καταφέρουν τώρα να τον πείσουν να μείνει. Ο Τζον Ουόλ θα παίξει για πρώτη φορά σε ομάδα της Δύσης. Στους Ρόκετς πήγε και μία επιλογή πρώτου γύρου για το ντραφτ του 2023.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcn_TOlQLTo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ