21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον Ιτούδη ο ελληνορωσικός «εμφύλιος» (vids)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε στο ρωσικό ντέρμπι την Χίμκι εντός έδρας με 79-68 και ο Δημήτρης Ιτούδης επικράτησε στη μάχη των πάγκων του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η «ομάδα του Στρατού» ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι έφτασε σε μία «καθαρή» νίκη όπως δείχνει και το σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε στο 11-3 κι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το άσχημο αποτέλεσμα στο ΣΕΦ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 8-6 που τους φέρνει στην έκτη θέση μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ΤΣΣΚΑ κυριάρχησε απόλυτα σε όλα τα δεκάλεπτα εκτός από το τρίτο, όταν το σύνολο του Μπαρτζώκα έκανε τη δική του αντεπίθεση προσπαθώντας να ανατρέψει την κατάσταση. Τελικά τίποτα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι... απρόβλεπτοι: Ο Κόρι Χίγκινς με 26 πόντους και ο Νίκιτα Κουρμπάνοφ με άλλους 18 υπέγραψαν τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτοί ήταν δύο πρωταγωνιστές που δεν περίμεναν να προκύψουν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Νάντο Ντε Κολό και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έμειναν χαμηλά. Για τους ηττημένους ο Αλεξέι Σβεντ σημείωσε 16 πόντους με 6/19 σουτ και 0/6 τρίποντα.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Ξεκάθαρη η κυριαρχία της ΤΣΣΚΑ στους αιθέρες, καθώς μάζεψε 35 έναντι 23 ριμπάουντ των αντιπάλων. Σημαντική και η διαφορά στις βολές με 29/34 για τους γηπεδούχους έναντι 11/18 των φιλοξενούμενων.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τον αγώνα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ