22.7 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Στον Δούκα ο Παναρετάκης

Την απόκτηση του Γιάννη Παναρετάκη (2,03 – 22 ετών) ανακοίνωσε ο Δούκας, ενισχύοντας το ρόστερ του με την 22χρονο Κρητικό σέντερ.

Το basketa.gr με ρεπορτάζ του σας είχε ενημερώσει για τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Αναλυτικά :

«Ένας ακόμα ταλαντούχος αθλητής είναι έτοιμος να ενταχθεί στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕΔ, για την προσεχή σεζόν. Οι ιθύνοντες του τμήματος συμφώνησαν σε όλα με τον Γιάννη Παναρετάκη (1997, 2.04μ,) ο οποίος αναμένεται να “γεμίσει” τη “μπλε” ρακέτα.

Έπειτα από ένα χρόνο στο Αγγλικό πρωτάθλημα, ο 22χρονος σέντερ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τον Δούκα. Πρόκειται για μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση η οποία ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία που έχει “χαράξει” ο Σύλλογος.

ΠΑΝΑΡΕΤΑΚΗΣ: “ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΚΛΗΡΑ”

Στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ, ο Γιάννης Παναρετάκης επεσήμανε: “Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του Δούκα για την ευκαιρία αυτή που μου δίνουν. Μετά από μια αρκετά επιτυχημένη χρόνια στην Αγγλία, νιώθω αρκετά έτοιμος να γυρίσω στην Ελλάδα να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα του Δούκα και τους στόχους της για την φετινή σεζόν”.

Ο Γιάννης Παναρετάκης έχει παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ μιας και για τρία χρόνια αγωνίστηκε στη Basket League με την ομάδα του Ρεθύμνου (19 συμμετοχές). Την περσινή σεζόν (2018-2019)ταξίδεψε στην Αγγλία για λογαριασμό των Loughborough Riders, με τους οποίους αγωνίστηκε στην Division 1. Έκλεισε τη χρονιά με 5 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 21 αγώνες ενώ η ομάδα του έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος και παράλληλα πραγματοποίησε και πολύ καλη πορεία στο Κύπελλο.

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιάννη Παναρετάκη στην ομάδα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ