28.1 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Στον “αέρα” το μέλλον του Μαρκάνεν στους Μπουλς!

Ο Λάουρι Μαρκάνεν συστήθηκε στον κόσμο του ΝΒΑ για πρώτη φορά το 2017 ως ένα από τα μελλοντικά αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ αλλά λίγα χρόνια αργότερα το μέλλον του στους Σικάγο Μπουλς παραμένει αβέβαιο.

Οι «ταύροι» επέλεξαν στο Νο.7 του ντραφτ το 2017 την ελπίδα του φινλανδικού μπάσκετ, ώστε να φτιάξει μία ομάδα γύρω από αυτόν αλλά μέχρι στιγμή οι μικροτραυματισμοί  και οι συνεχόμενες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία και στο ρόστερ δεν του έχουν επιτρέψει να δείξει τις πραγματικές ικανότητές του.

Φέτος διανύσει την τελευταία του σεζόν με τους Σικάγο Μπουλς και σύμφωνα με δημοσίευμα του "NBC Sports Chicago" ο Μαρκάνεν βρίσκεται πιο κοντά στο σενάριο το καλοκαίρι του 2021 να είναι free agent, καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμη σε συμφωνία για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια διαφορετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις, ο Φινλανδός φόργουορντ θα είναι για την ακρίβεια το ερχόμενο καλοκαίρι restricted free agent, με τους Σικάγο Μπουλς να έχουν το δικαίωμα να... ματσάρουν οποιαδήποτε προσφορά δεχθεί ο Μαρκάνεν. Την περσινή σεζόν ο 23χρονος παίκτης σημείωσε 14.7 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 50 αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ