ΣΕΠΚ

Στις ΗΠΑ ο Παναγιώτης Γιαννάκης


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται στις ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσει τις προετοιμασίες των ομάδων του ΝΒΑ. Ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, έχει ήδη επισκεφθεί τους Σίξερς ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρακολουθήσει και προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης:

“Ταξίδι στην Αμερική πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος θα παρακολουθήσει μέρος της προετοιμασίας ομάδων του ΝΒΑ, ενώ θα μιλήσει και θα ανταλλάξει απόψεις με τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων. Η αρχή έγινε με τους Sixers για να ακολουθήσει το Πανεπιστήμιο Villanova και στη συνέχεια θα επισκεφτεί Chicago Bulls, Knicks, Bucks κ.α.

Μεταξύ άλλων, στις συναντήσεις του Γιαννάκη με τους head coaches θα συζητηθεί η παρουσία τους σε κάποια από τα ερχόμενα Διεθνή Σεμινάρια του ΣΕΠΚ αλλά και η φιλοξενία την επόμενη αγωνιστική σεζόν υποτρόφων – μελών του Συνδέσμου.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Πρόεδρος πραγματοποιεί το υπερατλαντικό ταξίδι ανεξάρτητα από τη διπλή αποστολή με υποτροφία που λαμβάνει χώρα αυτή τη περίοδο από τον ΣΕΠΚ”.