21.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Στις αρχές Μαΐου νεότερα για το πρωτάθλημα της Τουρκίας!

H τουρκική λίγκα ήταν το τελευταίο χρονικά πρωτάθλημα στην Ευρώπη όπου κατέβασε... ρολά λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και με ανακοίνωσή της ομοσπονδίας της χώρας αποφάσισε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις μετά τις 30 Απριλίου.

Τα εκατοντάδες αυξανόμενα κρούσματα καθημερινώς έχουν βάλει σε σκέψεις την τουρκική ομοσπονδία όσον αφορά την ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καθώς συνειδητοποιούν ότι έχει επιδεινωθεί η κατάσταση.

Σίγουρα πρώτος στόχος της γειτονικής μας χώρας είναι η συνέχεια και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αλλά με βάση την ανακοίνωση προέχει η υγεία των παικτών και των ομάδων. Οπότε το λουκέτο στο πρωτάθλημα θα παραμείνει μέχρι τις 30 Απριλίου όπου εκείνη την περίοδο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση και τις πρώτες μέρες του νέου μήνα θα ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις.

«Θα συνεχίσουμε στα ίδιο μέτρο ως τις 30 Απριλίου και περιμένουμε πως τα κλαμπ, οι παίκτες κι οι χορηγοί του μπασκετικού μας κόσμου θα δείξουν κατανόηση σχετικά με τα συμβόλαια και θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις των Αρχών» ήταν η ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ