24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Ρόδο ο Ντεμπς (vids+pics)

Στην ενίσχυση της περιφέρειάς του προχώρησε ο Κολοσσός Ρόδου, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό του τον Τρε Ντεμπς. Ο Αμερικανός βρίσκεται ήδη στο «σμαραγδένιο νησί» και προπονείται μαζί με τη νέα ομάδα του στο Βενετόκλειο.

Ο 25άχρονος γκαρντ αποφοίτησε από το Νορθγουέστερν, αλλά δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2016. Πέρασε αμέσως τον Ατλαντικό και ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του από το Βέλγιο και την Μπέλφιους Μονς, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 14,2π., 2,1 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ την πρώτη σεζόν του και 13,6π. τη δεύτερη, στην οποία αγωνίστηκε και στο FIBA Europe Cup, με μ.ό. 16,1π. σε δεκαέξι ματς. Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Ιταλία και την Κρεμόνα και σε δεκαεφτά ματς είχε μ.ό. 10,5π., 2,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, ωστόσο έμεινε ελεύθερος πριν από δύο ημέρες, για να μεταγραφεί στους «θαλασσί» και να έχει την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Basket League.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τρε Ντεμπς. Ο Ντελάνο Τζερόμ «Τρε» Ντεμπς, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 21 Μαΐου του 1993 στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ. Έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2».

Το 2016 αποφοίτησε από το κολέγιο «Northwestern» και την ίδια χρονιά έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αγωνιζόμενος στο Βέλγιο και την Belfius Mons-Hainaut, στην οποία έμεινε μέχρι το 2018. Τη φετινή σεζόν, ο Ντεμπς μετακόμισε στην Ιταλία και τη Βανόλι Κρεμόνα, με την οποία μέτρησε 17 ματς πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 10,5 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ».

https://www.youtube.com/watch?v=k8dEaP5-5lQ

https://www.youtube.com/watch?v=2RhCdX22E1s

https://www.youtube.com/watch?v=iF4rzNqJCSc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ