24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Λε Μαν ο Ρέι

Με την επιστροφή του Τζέρεμι Πάργκο από τον τραυματισμό του φαίνεται πως παρατηρήθηκε συνωστισμός στις θέσεις των γκαρντ στη Μακάμπι, γι' αυτό και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ο Κέντρικ Ρέι στη Λε Μαν με τη μορφή δανεισμού.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι μετά την καταπληκτική σεζόν που έκανε πέρυσι με τη Νίμπουρκ, δεν κατάφερε να κάνει και πολλά πράγματα ως τώρα, καθώς μάλιστα ένας τραυματισμός του στην αρχή της σεζόν φάνηκε να τον έχει επηρεάσει. Σε 17 αγώνες στην Ευρωλίγκα σκόραρε μόλις 4,8 πόντους κατά μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής, ενώ μετά την επιστροφή του Πάργκο ο ρόλος του περιορίστηκε κι άλλο.

Κατόπιν τούτων κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί με τη μορφή δανεικού στη Λε Μαν προκειμένου να παίξει περισσότερο, ενώ τη θέση του στο ρόστερ της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα θα πάρει ο 18χρονος γκαρντ Ντάνι Αμπαντία, που θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτες που έχει αναδείξει το Ισραήλ τα τελευταία χρόνια.

Με αυτή τη μεταγραφή κερδισμένη βγαίνει η Λε Μαν, η οποία προσθέτει στη σύνθεσή της έναν εξαιρετικό σκόρερ και δυναμώνει σημαντικά ενόψει των αγώνων με τη Βίρτους Μπολόνια για τη φάση των 16 του Basketball Champions League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ