22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Θεσσαλονίκη τα αποκαλυπτήρια του Πανιωνίου

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του, εν όψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.

Το συγκρότημα του Γιάννη Λίβανου θα δώσει προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με τον Αμύντα στις 10 Σεπτεμβρίου, με τα αποκαλυπτήριά του να γίνονται στα «Μαυροσκούφεια», στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά, θα δώσει πέντε φιλικά. Θυμίζουμε πως ο πρώτος επίσημος αγώνας των «κυανέρυθρων» έχει οριστεί στις 2 Οκτωβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας (περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους), ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 28 Σεπτεμβρίου. Πρώτος αντίπαλός τους, ο Κολοσσός Ρόδου εκτός έδρας.

Η ανακοίνωση: «Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει με προπονήσεις στο "Σοφία Μπεφόν" και η ΚΑΕ Πανιώνιος έχει προγραμματίσει πέντε φιλικά, στα οποία ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Λίβανος θα έχει τη δυνατότητα να τη μοντάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου με τον Αμύντα και θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, ενώ στη συνέχεια ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά-θεσμός της πόλης, τα "Μαυροσκούφεια". Εκεί θα αντιμετωπίσει στις 14 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΟΚ και στις 15 Σεπτεμβρίου τον Άρη αντίστοιχα. Ακολουθεί το φιλικό με το Λαύριο στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με το Alexandria Sport Club.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:
10/9: Αμύντας*
14/9: ΠΑΟΚ ("Μαυροσκούφεια")
15/9: Άρης ("Μαυροσκούφεια")
18/9: Λαύριο
21/9: Alexandria Sport Club
*Το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι προπονητικού χαρακτήρα.

Η δουλειά έχει αρχίσει και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ είναι ΕΔΩ για να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ