32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Στηρίγματα σε BCL, Ιταλία και Γερμανία

Για μία ακόμα ημέρα ξεχωρίζουμε παιχνίδια από τα προημιτελικά του Basketball Champions League, ενώ υπάρχουν και αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στη Γαλλία η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με τη Στρασμπούρ και καλείται να υπερασπιστεί διαφορά εννιά πόντων, μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Θα επιλέξουμε το «διπλό», καθώς η Ένωση έχει πλεονέκτημα 7,5 πόντων. Στον γερμανικό «εμφύλιο», η Μπαϊρόιτ θα υποδεχτεί τη Λούντβιχσμπουργκ έχοντας επικρατήσει στο πρώτο ματς με πέντε πόντους. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ποιοτική ομάδα και μπορούν να νικήσουν με τέσσερις ή περισσότερους πόντους διαφορά.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το ιταλικό πρωτάθλημα, η Ρέτζιο Εμίλια θα παίξει με την Μπρέσια. Η απόδοση στη νίκη της δεύτερης είναι προκλητική και δεν περνάει απαρατήρητη, με αποτέλεσμα να ποντάρουμε στο «διπλό».

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Η Μπάγερν Μονάχου περνάει κρίση και παίζει με την Ουλμ. Αναμένεται αντίδραση από τους Βαυαρούς στον εντός έδρας αγώνα τους για την Μπουντεσλίγκα και θα στηρίξουμε τον άσο με τουλάχιστον 14 πόντους διαφορά.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στη Γαλλία, η Ντιζόν θα παίξει με τη Ναντέρ. Εξαιρετική η τιμή του «διπλού» και θα το επιλέξουμε, θεωρώντας ότι έχει αξία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Στρασμπούρ – ΑΕΚ (+7,5)    2      1,80

Μπαϊρόιτ – Λούντβιχσμπουργκ (-3,5)       2       1,91

Μονό

Ρέτζιο Εμίλια – Μπρέσια   2    2,75

Μονό

Μπάγερν Μονάχου (-13,5) – Ουλμ     1     1,97

Μονό

Ντιζόν – Ναντέρ    2     2,55



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ