24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Στηρίγματα οι ελληνικές ομάδες

Πολύ «πλούσιο» είναι το κουπόνι της Τρίτης (20/11), καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις για το BCL, την Ευρωλίγκα, αλλά και το Eurocup.

Η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στην Αμβέρσα από την τοπική ομάδα και θέλει να πετύχει την έκτη διαδοχική της νίκη. Η ελληνική ομάδα είναι σαφώς ανώτερη ποιοτικά από την αντίπαλό της κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Στην Τουρκία, η Μπάνβιτ θα φιλοξενήσει τη Μούρθια. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους και θα τους εμπιστευτούμε. Η τριάδα μας θα κλείσει με το «διπλό» της Νεπτούνας μέσα στην έδρα της προβληματικής φέτος Μπαϊρόιτ.

Στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων και να επικρατήσει στο Μόναχο επί της Μπάγερν. Οι Πειραιώτες μπορούν να τα καταφέρουν και θα ποντάρουμε στο «διπλό». Παράλληλα θα επιλέξουμε τον άσο στον αγώνα της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τέλος, μία αναμέτρηση ξεχωρίζει στο Eurocup. Η Τουρκ Τέλεκομ θα κοντραριστεί με τη Βιλερμπάν. Οι Γάλλοι είναι σαφώς πιο ποιοτικοί και το είχαν δείξει και στον πρώτο γύρο. Έχει αξία το «διπλό» και θα το ποντάρουμε.

Οι επιλογές μας

Τριάδα

Αντβέρπ - ΑΕΚ   2    1,67

Μπάνβιτ - Μούρθια   1    1,73

Μπαϊρόιτ - Νεπτούνας   2    2,25

Δυάδα

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός    2    1,67

Εφές - Μακάμπι  1    1,35

Μονό

Τουρκ Τέλεκομ - Βιλερμπάν    2    1,75

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ