19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην παράταση οι Σίξερς με τρομερό Εμπίντ (vids)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Wells Fargo Center», με τους «μισούς» Φιλαδέλφεια Σίξερς να κερδίζουν στην παράταση με 137-134 τους επίσης αποδεκατισμένους Μαϊάμι Χιτ.

Οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν στο παρκέ με σημαντικές ελλείψεις, λόγω κορονοϊού. Ο Τζόελ Εμπίντ «σταμάτησε» στους 45π., τα δεκαέξι ριμπάουντ, τις τέσσερις ασίστ και τα πέντε κλεψίματα κι έγραψε ιστορία για τους γηπεδούχους, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας που έφθασε σε τέτοιους αριθμούς εδώ και 47 χρόνια, όταν άρχισαν να καταμετρώνται τα κλεψίματα. Συγκεκριμένα, κανείς άλλος στην ιστορία των 76ers δεν είχε καταφέρει, από το 1973-1974, να τελειώσει ένα ματς με τουλάχιστον 45π., τουλάχιστον δεκαπέντε ριμπάουντ και τουλάχιστον πέντε κλεψίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=cJTgQWKmYbY

Ο Ντάνι Γκριν είχε άλλους 29π., δέκα ριμπάουντ και έξι ασίστ και ο Μάικ Σκοτ 16π., ενώ ο Μπεν Σίμονς έμεινε στα χαμηλά με 5π., είχε όμως έξι ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=aTGFwCkxkso

Οι εκπρόσωποι της Φλόριντα είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις βάσεις για τη νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο, αλλά ο Τάιλερ Χίρο (34π., εφτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ) αστόχησε σε τρίποντο με το σκορ στο -2 (134-132). Εν συνεχεία, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα (7π., εφτά ασίστ) ήταν εκείνος που αστόχησε από την περιφέρεια, για να στείλει την αναμέτρηση στη δεύτερη παράταση. Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον τελείωσε με 26π., ο Πρίσιους Ατσιούα με 17π. και δεκατρία ριμπάουντ και ο Γκέιμπ Βίνσεντ με 24π.

https://www.youtube.com/watch?v=avJpCaxxjbs

https://www.youtube.com/watch?v=S1_K-qsrG2o



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ