27.6 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Στην Πάτρα τα «αποκαλυπτήρια» της Εθνικής Ανδρών (pic)

Στο «Δημήτρης Τόφαλος», της Πάτρας, θα δώσει η Εθνική Ελλάδας Ανδρών τα πρώτα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2017.

Τα «αποκαλυπτήρια» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα γίνουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα το διήμερο 7-8 Αυγούστου, οπότε θα διοργανωθεί τουρνουά με τη συμμετοχή ακόμα της Μεγάλης Βρετανίας, της Ουκρανίας και της Ρουμανίας. Τα εισιτήρια, που τιμώνται προς δέκα ευρώ ενώ θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός των δεκαπέντε ευρώ, θα κυκλοφορήσουν από την Παρασκευή (28/07) από τα γραφεία της ΕΣΚΑΗ και του Προμηθέα Πατρών.

Η ανακοίνωση: «Την ευκαιρία να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τους άσους της Εθνικής Ελλάδας από κοντά θα έχουν οι πατρινοί φίλαθλοι, καθώς η Εθνική Ανδρών θα πάρει μέρος σε τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στο «Δημ. Τόφαλος» το διάστημα 7-8 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Μεγάλης Βρετανίας, της Ουκρανίας και της Ρουμανίας. Το τουρνουά αυτό θα αποτελέσει τα αποκαλυπτήρια της Εθνικής του Κώστα Μίσσα, καθώς θα είναι οι πρώτοι φιλικοί αγώνες, που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, και θα συμμετάσχουν όλοι οι παίκτες της προεπιλογής της Εθνικής ομάδας: Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Μήτογλου, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος  Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Παππάς, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Δευτέρα 7 Αυγούστου
18.45 Μεγ. Βρετανία-Ουκρανία
21.00 Ελλάδα-Ρουμανία

Τρίτη 8 Αυγούστου
18.45 Ηττημένος ημιτελικού Α’-Ηττημένος ημιτελικού Β’
21.00 Νικητής ημιτελικού Α’-Νικητής ημιτελικού Β’

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, επιπλέον και κάποια περιορισμένα εισιτήρια των 15 ευρώ (για τις ξύλινες κερκίδες εντός γηπέδου). Τα παιδιά μέχρι 10 ετών, που θα συνοδεύονται από ενήλικο, έχουν ελεύθερη είσοδο. Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου και θα γίνεται από τα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α-Η (Γεροκωστοπούλου 42-3ος Όροφος, τηλ. 2610-279019) και από τα γραφεία της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ. 2610-275820, ΔΕΥΤ.-ΠΑΡΑΣΚ. 10.00-20.00, ΣΑΒ. 10.00-13.00)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ