20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Ελλάδα ο ενθουσιασμένος Ρόμπερτς (pics)

Τίτλους στον Ολυμπιακό θέλει να φέρει ο Μπράιαν Ρόμπερτς, όπως τόνισε κατά την άφιξή του στη χώρα μας το πρωί της Παρασκευής (18/08).

O 31χρονος γκαρντ αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων», μαζί με την οικογένειά του και στις πρώτες δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του. «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Προφανώς, ξέρω τη φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, όπως και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να αρχίσουμε», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός, για να προσθέσει…

Για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη: «Όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά, το όνομά του ήταν ακόμα μεγάλο και ακόμα κάνει τα... δικά του. Ανυπομονώ να γίνω συμπαίκτης του, ξέρω τι άνθρωπος είναι, πόσο ανταγωνιστικός είναι. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του».

Για το εάν ήρθε σε επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπάμπεργκ, όπως και πρώην «ερυθρόλευκο», Κάιλ Χάινς: «Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι σκέφτεται και μου είπε: "Θα το αγαπήσεις. Παίξε σκληρά, παίξε με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Σιγούρεψε ότι θα νικήσεις τον Παναθηναϊκό". Μου έδωσε, επίσης, κάποιες συμβουλές για την οικογένειά μου».

Για το εάν η περσινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας έπαιξε ρόλο στην απόφασή του: «Ακόμα παρακολουθώ την Ευρωλίγκα. Δεν είμαι μέρος της τα τελευταία χρόνια, όμως την παρακολουθώ και το γεγονός πως είδα τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον τελικό με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο. Θέλω να φέρω τίτλους εδώ».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το να παίζεις μπροστά σε ένα συναρπαστικό γκρουπ οπαδών και να είσαι μέρος τους... Πραγματικά, ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ