24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Εθνική Καναδά ο Ράταν Μέις!

Ένας νυν και ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ, καθώς και ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή του Καναδά για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια του επικείμενου "παραθύρου" με Βενεζουέλα (30/11) και Βραζιλία. 

Ο Ρόι Ράνα κάλεσε τον Εξέβιερ Ράταν Μέις, αλλά και τον Φιλ Σκραμπ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, αλλά άρχισε την ευρωπαϊκή διαδρομή του από την ΑΕΚ. Κάλεσε επίσης τον Κάιλ Ουίλτζερ, που τώρα παίζει στη Μάλαγα, αλλά πέρυσι έπαιξε στον Ολυμπιακό.

Ο Ράταν Μέις, βέβαια, τραυματίστηκε στο πόδι στον αγώνα με την Αντβέρπ και δεν θα παίξει στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο την Κυριακή, καθώς υπολογίζεται ότι πρέπει να μείνει μία εβδομάδα εκτός δράσης. Γι' αυτό θα γίνει μία σύσκεψη μεταξύ του ιατρικού και τεχνικού επιτελείου της Ένωσης προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ανάψει το πράσινο φως για να ταξιδέψει ο παίκτης στις ΗΠΑ.

Πάντως, σύμφωνα με το πρόγραμμα της καναδικής ομοσπονδίας, είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται τη Δευτέρα στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου θα διεξαχθεί η μίνι προετοιμασία της Εθνικής πριν απο την αναχώρηση για Βενεζουέλα, όπου θα γίνει το πρώτο παιχνίδι του "παραθύρου".

Τους Ράταν Μέις, Σκραμπ και Ουίλτζερ πλαισιώνουν οι:

Τζόελ Άντονι (Σαν Λορέντζο, Αργεντινή), Άαρον Μπεστ (Λούντβιγκσμπουργκ), Μπρέιντι Χέσλιπ (Φρανκφούρτη), Κάζα Καζάμι-Κιν (Τσβόλε), Κάιλ Λάντρι (Μπούντουτσνοστ), Κόνορ Μόργκαν (Μπανταλόνα), Ντουέιν Νότις (Ράπτορς 905, G-League), Νταϊσόν Πιερ (Σάσαρι), Τόμας Σκραμπ (Βαρέζε).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ