23.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Στην Αθήνα ο Γιορκ για την ΑΕΚ (pics)

To τελευταίο απόκτημα της ΑΕΚ, ο Γκέιμπ Γιορκ, έφτασε στην Αθήνα απόψε και από αύριο κιόλας αναμένεται να δώσει το "παρών" στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 25χρονος, ύψους 1.91, γκαρντ ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ στις 12 Απριλίου, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στην ομάδα, μετά τους τραυματισμούς βασικών παικτών της. Το επίσημο ντεμπούτο του αναμένεται να το κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό στις 20 Απριλίου (16.45) στο ΟΑΚΑ.

Λίγο μετά την άφιξή του, δήλωσε: "Ήταν εύκολο πω "ναι" στην πρόταση της ΑΕΚ. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της Αυστραλίας και της Κίνας, αλλά είχα παίξε εδώ και πέρυσι και βλέποντας πόσο ενθουσιώσεις είναι οι φίλοι της ομάδας η απόφασή μου έγινε πιο εύκολη. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη, μοιάζει με το Λος Άντζελες και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι ζητήσει ο προπονητής. Είτε έχω μικρό, είτε μεγάλο ρόλο είμαι έτοιμος να κάνω το παν για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω τον Βινς Χάντερ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Επίσης ξέρω τον Ντελρόι Τζέιμς και γνωρίζω πόσο μπορεί να βοηθήσει. Ελπίζω ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα. Έχει χιλάδες φιλάθλους και είμαι πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της ΑΕΚ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ