24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην ΑΕΚ ο Τάιλερ Ρόμπερσον! (vid)

Μια ακόμα μεταγραφή υπό άκρα μυστικότητα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ και την ανακοίνωσε μέσω twitter. Απέκτησε τον Τάιλερ Ρόμπινσον (24, 2,03), έναν φόργουορντ, που πέρυσι αγωνίστηκε στη G-League και έχει αποφοιτήσει από ένα από τα πιο καλά πανεπιστημιακά προγράμματα των ΗΠΑ, το Σίριακιους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

"H AEK B.C. ανακοινώνει, την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάιλερ Έβαν Ρόμπερσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε σήμερα (26/07) συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βιογραφικό:

O Τάιλερ Έβαν Ρόμπερσον γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσι, στις 27 Νοεμβρίου 1994, και έχει ύψος 2μ.03.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα Λύκεια (Union και Roselle Catholic) του Νιου Τζέρσι, ενώ αποφοίτησε από το Κολέγιο Syracuse, όπου την τελευταία του χρονιά (2016-17),  αγωνίστηκε σε 35 αγώνες και είχε 5,2 πόντους με 4,8 ριμπάουντ μέσο όρο.

Τον Ιούλιο του 2017 συμμετείχε στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Μιλγουόκι Μπάκς και αμέσως μετά επιλέχθηκε στο νούμερο 15 του Draft στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA (NBA G-LEAGUE), από την Agua Caliente Clippers.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε σε 45 αγώνες και είχε μέσο όρο 10,2 πόντους με 7 ριμπάουντ, 53,5% στα δίποντα, 33,3% στα τρίποντα και 72,5% στις βολές".

Πρόκειται επί της ουσίας για ένα "τεσσάρι", που παίζει και σε θέση σέντερ, με αθλητικά προσόντα και έφεση στο ριμπάουντ και ειδικά στο επιθετικό. Προορίζεται να συμπληρώνει τα "τεσσάρια" και τα "πεντάρια" της ΑΕΚ σε ρόλο πέμπτου ψηλού, ο οποίος όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας του και της προοπτικής που έχει, μπορεί να αναδειχθεί σε κελεπούρι. Τουλάχιστον αυτό θα ήθελε να συμβεί ο Λούκα Μπάνκι...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ