28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Ένωση Ιλίου ο Τσακίρης

Την μεταγραφή του Δημήτρη Τσακίρη ανακοίνωσε η Ένωση Ιλίου, βάζοντας ακόμη έναν ικανότατο αθλητή στο ρόστερ. και δε στην περιφερειακή της γραμμή.

Ο έμπειρος γκαρντ, με θητεία νωρίτερα σε Μαρούσι, Σπόρτιγκ και Ιωνικό ΝΦ, αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του Πανερυθραϊκού, έχοντας 7,9 πόντους κατά μέσο όρο με 18 τρίποντα σε 28 ματς, με το basketa.gr να σας ενημερώνει για τις επαφές των δυο πλευρών με ρεπορτάζ του στις 15/7.

Αναλυτικά :

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας και θα την βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της.

Ο Δημήτρης Τσακίρης βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ιλίου κυρίου Γεώργιου Λιόση επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας μας (φωτό).

Ο έμπειρος γκαρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας του Πανερυθραϊκού στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής την περυσινή αγωνιστική σεζόν, ενώ έχει περάσει από τις ομάδες του Ιωνικού Ν.Φ., του Αμαρουσίου, της ΦΕΑ, του Αετού και του Σπόρτιγκ.

Η Ένωση Ιλίου καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Δημήτρη Τσακίρη και του εύχεται υγεία και μόνο επιτυχίες με την ομάδα μας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ