20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στεναχώρησε την… πρώην ο Πέσιτς (vid)

Η Μπαρτσελόνα πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου (77-67) και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς πήρε τη νίκη στο γήπεδο της πρώην ομάδας του.

Με αυτό το ροζ φύλλο οι Καταλανοί ανέβηκαν στο 12-3 και πλέον συγκατοικούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Αναντολού Εφες και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι Βαυαροί έπεσαν στο 6-9 και βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που έχουν αυτό το ρεκόρ και βρίσκονται όλες στην ένατη θέση, δύο νίκες πίσω από τις Αρμάνι Μιλάνο και Χίμκι που με 8-7 συμπληρώνουν την οκτάδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο όταν παρακολουθούσαν τους αντιπάλους τους από κοντινή απόσταση (16-20), αλλά στη δεύτερη περίοδο οι «μπλαουγκράνα» έσφιξαν την άμυνά τους και πήγαν στο ημίχρονο με διαφορά 14 πόντων υπέρ τους (25-39). Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν απλά να διατηρήσουν τη διαφορά χωρίς να πατήσουν το πόδι στο γκάζι και η κόρνα της λήξης τους βρήκε νικητές με 77-67.

ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Η τριπλέτα των Κόρι Χίγκινς, Νίκολα Μίροτιτς και Μπράντον Ντέιβις αποτέλεσε τη βάση της νέας νίκης της Μπαρτσελόνα. Οι τρεις τους ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ για το σύνολο του Πέσιτς ο οποίος είδε εννιά από τους δέκα παίκτες που χρησιμοποίησε να σκοράρουν, με μοναδικό άποντο τον Πιερ Οριόλα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε μόνο ο Πολ Τσίπσερ ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 19 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Μπαρτσελόνα ήταν τραγική στα τρίποντα με 3/19 όμως φρόντισε να καλύψει αυτή την αδυναμία της με 16/16 βολές και 25/37 τρίποντα, ενώ κυριάρχησε και στα ριμπάουντ με 30 αντί 23 της Μπάγερν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ