17.6 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Στα χνάρια του Αμπντούλ-Τζαμπάρ ο Αντετοκούνμπο

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του στο ΝΒΑ έδωσε κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τις επιδόσεις του να συνδυάζονται με ιστορικό ρεκόρ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους «πτερόσαυρους», στο «Fiserv Forum», αλλά ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ ήταν συγκλονιστικός, με 43π. και δεκαοκτώ ριμπάουντ. Η εμφάνισή του μπορεί να μην επιβραβεύθηκε με τη νίκη για τα «ελάφια», αλλά αποδείχθηκε ιστορική, καθώς έγινε ο δεύτερος παίκτης της ομάδας του μετά τον Καρίμ Αμπνούλ-Τζαμπάρ που κατάφερε να τελειώσει έναν αγώνα με τουλάχιστον 40π. και δεκαπέντε ριμπάουντ.

«Τελειώσαμε άσχημα τη δεύτερη περίοδο. Χάσαμε τη διψήφια διαφορά που είχαμε και στο τρίτο δωδεκάλεπτο δεν παίξαμε σκληρά. Οι Τορόντο Ράπτορς πολλές φορές ένιωσαν πολύ άνετα, σκόραραν χωρίς να ιδρώσουν και δεν τους δυσκολέψαμε τη ζωή. Θα παρακολουθήσουμε το βίντεο του αγώνα, να δούμε τα λάθη μας και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτή η ήττα δεν αλλάζει το ποιοι είμαστε. Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στο ΝΒΑ», αρκέστηκε να δηλώσει μετά το παιχνίδι ο «Greek Freak».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ