27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Στασινός : «Με την βοήθεια του κόσμου μας»

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Μαρούσι, το οποίο έχοντας τη δύναμη της έδρας του, έφτασε το ρεκόρ του στο 2-1, μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Πλέον, ζητούμενο για τον Κώστα Κεραμιδά και τους παίκτες του αποτελούν τα εκτός έδρας παιχνίδι, με το επερχόμενο παιχνίδι στο «Σαλούν» με τον Παπάγου να αποτελεί το νέο στόχο.

Ο ταλαντούχος γκαρντ του Αμαρουσίου, Ορφέας Στασινός μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, αρχικά για τη νίκη επί της Καρδίτσας, αλλά και για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Όλη την προηγούμενη εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για το δύσκολο αγώνα με την Καρδίτσα. Ξέραμε ότι έχει καλούς παίκτες αλλά στηριζόμενοι στην πολύ καλή μας άμυνα και σε συνδυασμό με την γρήγορη επίθεση μας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.»

Όσον αφορά το «ντέρμπι» με τον Παπάγου ο παίκτης μας δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι είναι ένας σκληρός αντίπαλος που θέλει την νίκη αλλά επίσης ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας που μας ακολουθεί παντού και όταν ακούμε τη φωνή του μας δίνει ώθηση για τη νίκη. Εμείς με τη σειρά μας θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στη προπόνηση και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ