27.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Σταματά στα 21 του ο Αντρές Ρίκο

Ένα από τα ταλέντα του ισπανικού μπάσκετ και της περίφημης πια Ακαδημίας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αντρές Ρίκο, πήρε την μεγάλη απόφαση στα 21 του χρόνια να εγκαταλείψει το άθλημα που λατρεύει. Μια απόφαση την οποία συνοδεύει αρκετός πόνος -κυριολεκτικός- και τραυματισμοί.

Ο Ρίκο είχε ταλέντο, διάθεση για δουλειά, είναι έξυπνος. Αλλά του έλειπε κάτι που παίζει τον δικό του καθοριστικό ρόλο σε όλα: Η τύχη. Ένα κάταγμα ήταν αρχή, αλλά αυτό που του έδωσε την χαριστική βολήλ ήταν το οστεοχόνδρωμα (καλοήθης όγκος) στην κνήμη.

Ένα παιδί που ξεχώρισε από τα 13 του όταν πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης, που στέφθηκε πρωταθλητής Εφήβων Ευρώπης με παίκτες όπως ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Σάντι Γιούστα ή ο Τζόναθαν Μπαρέιρο δίπλα του. Κι όμως στα 21 του αναγκάζεται να πει "αντίο" σε αυτό που ξέρει να κάνει από παιδί και να ακολουθήσει το μπάσκετ μόνο ερασιτεχνικά, χωρίς υψηλές απαιτήσεις, προπονήσεις και πίεση, όπως αναφέρει στα όσα ο ίδιος έγραψε, θέλοντας να ανακοινώσει την απόφασή του, αλλά και να πει όλα τα "ευχαριστώ" που είχε ανάγκη να πει.

Με την ευχή όλων σε ότι αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα να έχει όλη την τύχη του κόσμου που τόσο του έλειψε μέχρι τώρα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ