21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στίπτσεβιτς: “Βλέπω τη νεογέννητη κόρη μου με βιντεοκλήση”

Ο Ροκ Στίπτσεβιτς, παίκτης της Φορτιτούντο Μπολόνια, παραμένει "αποκλεισμένος" στην Ιταλία, περιμένοντας την τελική απόφαση της λίγκας για το αν και πότε θα μπορέσει να επανεκκινήσει η σεζόν.

Ο Κροάτης γκάρντ, μίλησε σε τοπικό μέσο της πατρίδας, αναφορικά με την απόφασή του να αφήσει την ετοιμόγεννη γυναίκα του να γυρίσει πίσω πριν από ένα μήνα, βλέποντας ότι η κατάσταση εκεί ήταν καλύτερη. 

Αρχικά είπε: "Μίλησα με τον πεθερό μου, για το ενδεχόμενο να μείνει μαζί με τη γυναίκα μου στο σπίτι. Στην αρχή, η ιδέα ήταν να πάει στο Ζαντάρ να μείνει μαζί τους για λίγο, αλλά όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, αποφασίσαμε να είναι μαζί μέχρι νεωτέρας. Οι γονείς μου είναι 65 και 75 ετών, οπότε ακόμη κι αν μπορούσαν να πλησιάσουν στο Ζαντάρ, δεν θα ήταν έξυπνο να το κάνουν τώρα. Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα κι εγώ να πάω στην Κροατία, αλλά δεν είναι εφικτό γιατί η ομάδα μάς θέλει εδώ, έως ότου παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Κι η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν πήγαινα στην Κροατία, μετά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να φύγω από εκεί". 

Για την επικοινωνία που έχει με την οικογένειά του: "Μιλάμε μέσω βιντεοκλήσης, έτσι βλέπω τη νεογέννητη κόρη μου. Η μεγάλη μου κόρη, η Σιένα, με παίρνει κάποιες φορές για να με ρωτήσει αν μπορεί να φάει σοκολάτα. Είμαι στεναχωρημένος για αυτή την απόσταση που υπάρχει, αλλά υπάρχουν άνθρωποι με πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το δικό μου, οπότε προσπαθώ να μην φορτώνω το κεφάλι μου με περισσότερα. Οι παππούδες μας επιβίωσαν από τον πόλεμο, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς".

Για τις άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει τώρα που έμεινε μόνος: "Ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στην πόλη, ο οποίος ξέρω πως τηρεί τα υψηλότερα στάνταρ καθαριότητας, είναι μεγάλος οπαδός της ομάδας και με βοηθάει με το φαγητό. Πληρώνω μέσω app και μου φέρνει το φαγητό στο σπίτι, το αφήνει στην πόρτα και φεύγει. Το πρωινό και το βραδινό τα φτιάχνω μόνος μου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ