24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπουδαία κίνηση από Οικονομόπουλο και Αχαγιά ’82

Τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες τους αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά στην Αχαγιά ’82, στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία που θα διεξαχθεί το Σάββατο (09/12, 09.00) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» της Κάτω Αχαΐας.

Πριν από τον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Οίακα Ναυπλίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής (10/12, 17.00), ο Ανδρέας Οικονομόπουλος θα χαρίσει πέντε λεπτά από το χρόνο του, για να σώσει μία ζωή. «Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις στο συνάνθρωπό σου και με μεγάλη μου χαρά το Σάββατο (09/12) θα βρεθώ κι εγώ εκεί, προκειμένου να δώσω αίμα. Τη συγκεκριμένη προσπάθεια πρέπει να στηρίξουμε όσοι μπορούμε, γιατί το να δώσεις αίμα σημαίνει ότι μπορείς να σώσεις έναν άνθρωπο, αφιερώνοντας παρά μόνο ελάχιστο από το χρόνο σου. Εγώ λοιπόν, θα είμαι εκεί, εσύ θα λείπεις;», ο σέντερ της Αχαγιάς ’82 απηύθυνε κάλεσμα στους συντοπίτες του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μπάσκετ της Αχαγιάς ’82 στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πάλεια» και ο Εμπορικός Σύλλογος Δύμης, το ερχόμενο Σάββατο (09/12), στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη της Κάτω Αχαΐας. Δίνεις ζωή, δίνεις αίμα! Μόνο 5’ λεπτά από τον χρόνο σου, μπορούν να σώσουν μία ζωή! Έλα κι εσύ να συμμετέχεις στον πιο μεγάλο αγώνα, ανθρώπων που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Την οικογένεια της Αχαγιάς ’82 θα εκπροσωπήσει ο μπασκετμπολίστας της, Ανδρέας Οικονομόπουλος, καθώς και μέλη της διοίκησης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ