22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπανούλης: «Θα γυρίσω σίγουρα πιο δυνατός» (pic)

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην ρισκάρει την συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο ματς με την Βαλένθια. Μιλώντας στην NOVA, ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" ανέλυσε τα δεδομένα του τραυματισμού του και την προσπάθεια επανένταξης στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια επίπονη η προσπάθεια που κάνω αυτό το δίμηνο. Δεν είμαι συνηθισμένος σε τραυματισμούς, είναι όμως μέρος του αθλητισμού. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα πλαίσιο επανένταξης. Το πόδι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Έχουμε ακόμη Νοέμβριο και δεν θα ρισκάρω τίποτα. Έχω αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα, μετά από δυο μήνες όλα πονούν, εκτός από το σημείο που έχεις πρόβλημα. Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, όμως θα γυρίσω σίγουρα πιο δυνατός, όπως σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Δεν έχω ξανακάνει τόση υπομονή στη ζωή μου, δεν έχω περάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν είναι ανησυχητικό, θέλω ίσως λίγες μέρες. Είμαστε νωρίς στη σεζόν και δεν θέλω να ρισκάρω, ώστε να γυρίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου όπως πρέπει. Άλλωστε όλα πηγαίνουν καλά, είμαστε στις πρώτες θέσεις.

Για την Ευρωλίγκα: «Υπάρχει ένα γκρουπ 4-5 ομάδων που καλώς ή κακώς κρίνονται από τους τίτλους. Πρέπει να έχουμε σταθερή πορεία και να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση όταν έρθουν τα κρίσιμα ματς».

Για την στήριξη του κόσμου: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Ξέρω ότι όλοι περιμένουν να με δουν στο παρκέ. Αν αυτοί περιμένουν μία, εγώ περιμένω χίλιες φορές».

Η Βαλένθια, αποψινός αντίπαλος του Ολυμπιακού, ενημέρωσε για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ